Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Paste Eco ramen tip Soba 100% Hrisca, 280g, Diet Food

O serie de paste noi organice, fara gluten, perfecte pentru vegetarieni, vegani. Include acesti taietei in dieta ta si vei simti diferenta! Ofera o alternativa rapida si sanatoasa la taieteii conventionali de grau si sunt deliciosi fie ca sunt serviti intr-o supa de legume asiatice sau prajiti cu legume. Supa Ramen este unul dintre cele mai populare feluri de mancare din toata Asia (pe locul 2 dupa supa miso). Este o supa foarte hranitoare si deosebit de versatila care suporta o varietate de ingrediente. Supa Ramen a fost prototipul primelor supe instant.

Acest produs Paste Eco ramen tip Soba 100% Hrisca, 280g, Diet Food din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

EXTRACT DIN MUGURI DE STEJAR 50ML
Nurofen Forte 400mg 12 comprimate
Set biberoane Advanced anti-colici cu sistem de ventilatie Albastru, 2 x 260ml, Tommee Tippee
CENTRUM BARBATI A-ZINC 30 COMPRIMATE
Walmark Cartilaj de rechin Plus 740 mg x 100 de capsule
Pachet Imunice, 30 plicuri + RinoSun, 20ml, Sun Wave Pharma
Armurariu Nano-Emulsie Lipozomala Milk Thistle, 50ml, Quicksilver Scientific
Pasta de dinti Colgate Total Advanced Whitening, 100 ml
Ser pentru fata Centella Unscented Mini, 15ml, Purito
chevron-right-circle