Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabire Rapida
  4. /
  5. Batoane proteice
  6. /
  7. Batoan proteic ciocolata si...

Batoan proteic ciocolata si caramel sarat, 55g, Fulfil Nutrition

Ingrediente batoane proteice Fulfil nutrition :Proteine din lapte, ciocolata cu lapte fara zahar adaugat cu indulcitor(25%) (îndulcitor [maltitol], unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao,emulgator [lecitine, (soia)], arome), hidrolizat de colagen, umectant (glicerol), izomalto-oligoaharidă***, apă, crispy de soia (proteine din soia izolat, amidon, extract de malț de orz, sare), grăsime de palmier, fără adaos de zahăr alb ciocolată cu îndulcitor (îndulcitor [maltitol], unt de cacao, lapte integral pudră, emulgator [lecitine, (soia)], aromă naturală de vanilie), ciocolată (praf de cacao, masă de cacao, zahăr), aromă naturală, sare, vitamine (vitamine C, E, B6, B12, tiamină, riboflavină, niacină, acid pantotenic, folic acid), îndulcitor (sucraloză). ***Sursa de glucoză. Alergeni : va rugam sa verificati lista de ingrediente subliniate si in plus produsul contine ou, nuci și alune.Informatii nutritionale (100g): Valoare energetica 1549kJ/371kcal, grasimi 15g din care grasimi saturate 9g, carbohidrati 28 g din care zaharuri 3.1 g si polioli 23 g, fibre alimentare 6,2g, proteine 37 g, sare 0,62g.(valori pentru 55g) Valoare energetica 852kJ/204kcal, grasimi 8,3 g din care grasime saturate 5 g, carbohidrati  15 g din care zaharuri 1.7 g si polioli 13g, fibre alimentare 3.4g, proteine 20 g, sare 0.34g.Stocare produs : A se pastra intr-un loc uscat si racoros.Consumul excesiv poate duce la efecte laxative. Data de expirare: a se consuma de preferinta inainte de data mentionata pe ambalaj.

Acest produs Batoan proteic ciocolata si caramel sarat, 55g, Fulfil Nutrition din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare dama Polaroid P8430 KIH IX
Supozitoare PrestoGel®, 10 bucati, PharmaGenix®
Coccorito Colier pentru suzeta din silicon, buburuza, 1 bucata
Spray corector cu Vitamina B5 pentru acoperirea radacinii parului Blond deschis, 75ml, Noah
DIABECON 60 TABLETE
Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC
PAYOT My Payot Gel cu vitamine pentru stralucire, 50ml
Hartmann DermaPlast Active Hot/Cold compresa cu gel
Dr. Max Pudra de talc pentru corp, 100g
chevron-right-circle