Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Nigella 500mg ulei de chimen negru, 60 capsule moi, Nutrific

Cum acționează suplimentul alimentar NIGELLA – ulei de chimen negru asupra organismului:Datorită compușilor săi principali printre care se numără și cei trei renumiți acizi grași (acidul linoleic, acidul palmitic și acidul oleic), suplimentul NIGELLA este de folos pentrususținerea sănătății inimii: acidul oleic și acidul linoleic contribuie la reducerea nivelului de colesterol LDL și la creșterea nivelului de colesterol HDL, ceea ce poate avea beneficii pentru sănătatea cardiovasculară;reduce inflamația din organism datorită proprietăților antiinflamatorii;favorizează sănătatea pielii, ajutând la hidratare și la menținerea integrității barierei cutanate;susținerea sistemului imunitar prin stimularea producției de celule albe din sânge și îmbunătățirea răspunsului imunitar;combaterea infecțiilor bacteriene și fungice;ameliorarea tulburărilor digestive (indigestia, balonarea, crampele abdominale). Este util și împotriva Helicobacter pylori.acțiune analgezică și antiinflamatoare la persoanele cu rinită alergică;efecte hipoglicemiante utile (adjuvant în tratarea diabetului și a dislipidemiei);valoarea terapeutică dovedită la persoanele cu diabet[2] zaharat de tip 2 și intoleranță la glucoză;beneficiile hepatoprotectoare.Ingrediente:Fiecare capsulă conține ulei de chimen negru (Nigella sativa).Capsula: gelatină, glicerină.Recomandări și indicații terapeuticeConform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale compușilor principali, suplimentul alimentar NIGELLA – ulei de chimen negru se recomandă în special în următoarele situații:prevenirea diabetului și îmbunătățirea toleranței la glucoză;reducerea inflamației;întărirea imunității;regenerarea părului/pielii;în caz de alergii (datorită rolului său antihistaminic);afecțiuni respiratorii (astm, sinuzită alergică, bronșită astmatiformă, tuse persistentă, viroze);îmbunătățirea funcției respiratorii;buna funcționare a metabolismului.Mod de administrareAdulți: câte 2 capsule de 2 ori pe zi, cu o cantitate suficientă de apă, de preferat pe stomacul gol.Durata de administrareStudiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.ContraindicațiiA nu se administra persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează.AtenționăriAcest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor. A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Acest produs Nigella 500mg ulei de chimen negru, 60 capsule moi, Nutrific din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Teste glicemie One Touch Select Plus x 50 buc
Lansinoh Spray organic pentru calmare dupa nastere, 100 ml
Frezyderm Dermofilia crema protectoare pentru maini 75ml
Spirulina pulbere, 200g, Phyto Biocare
Rame ochelari de vedere dama Dolce & Gabbana DG3376B 501
LABORMED CIOCOLAX 12 COMPRIMATE
Beres Vitamina D3 Junior 800 UI, 50 comprimate
Compresa ColdHot Mini pentru terapie cald/rece, 10x10 cm, Nexcare
Argila exfolianta anticelulitica Shape, 380g, Beauty Jar
chevron-right-circle