Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Test rapid combo 3 in 1 Covid19/ Gripa A+B, Safecare, 1 test/cutie

Caracteristici Test rapid combo 3 in 1 Covid19/ Gripa A+B, SafecareAcest test este destinat si utilizarii la domiciliu cu mostre de tampon nazal auto-colectate la persoane cu varsta de minim 12 ani. Prelevarea de probe de la orice persoan cu varsta sub 12 anisi peste 70 de ani trebuie efectuat sub indrumarea unui asisten sau a tutorelui lor. Persoanele care nu pot efectua testul pe cont propriu ar trebui sa caute sprijin. Testul este destinat persoanelor simptomatice in termen de 7 zile de debutul simptomelor sau persoanelor asimptomatice care au intrat in contact cu persoane care au fost diagnosticate pozitive sau cu persoanesuspectate a fi infectate.Componente kitCaseta de testare Covid-19 si Gripa A/BTub de extractie cu tamponTampon nazal sterilizatInstructiuni de utilizareDepozitarePastrati dispozitivele de testare neutilizate si nedeschise la 4°C-30°C. Daca este pastrat la 4°C-8°C, asigurati-va ca dispozitivul de testare este adus la temperatura camerei inainte de deschidere. Dispozitivul de testare este stabil pâna la data de expirare imprimata pe punga sigilata . Nu inghetati trusa si nu expuneti trusa la temperaturi peste 30°C.Mod de utilizare:Testul Rapid Combo Antigen COVID-19 & Gripă A+B este un test de unică folosinţă pentru detectarea calitativă a antigenului proteinei nucleocapside a gripei A şi a antigenului viral şi al antigenului COVID-19 în probele de tampoane nazale.Testul este destinat utilizării la domiciliu prin auto-prelevare de probe cu tampoane nazale de la persoane cu vârstă minimă de 12 ani. prelevarea de la persoane sub 12 ani sau peste 70 ani trebuie efectuată sub îndrumare şi cu asistenţa tutorelui acestora. Persoanele care nu îşi pot efectua testul singure trebuie să solicite ajutor.Testul este destinat persoanelor simptomatice şi se va efectua în termen de 7 zile de la apariţia simptomelor şi persoanelor asimptomatice care au intrat în contact cu persoane diagnosticate pozitiv sau care sunt suspectate că au fost infectate.Rezultatele pozitive pot indica prezenţa infectării cu gripă şi SARS-CoV-2. Persoanele cu test pozitiv trebuie să se auto-izoleze şi să solicite îngrijire suplimentară furnizorului lor medical. Rezultatele pozitive nu sunt indicative pentru o infectare bacteriană sau co-infectare cu alţi viruşi.Rezultatele negative nu sunt indicative pentru infectarea cu gripă şi SARS-CoV-2. Persoanele cu un test negativ şi care continuă să prezinte simptome de gripă sau COVID trebuie să solicite îngrijire furnizorului medical.'Prezentare:Cutie carton ce contine: - card testare ambalat in punga din folie Al, tub de extractie a probei, cu solutie de extractie, tampon nazal steril de prelevare nazala, punga pentru resturi si instructiuni de utilizare.

Acest produs Test rapid combo 3 in 1 Covid19/ Gripa A+B, Safecare, 1 test/cutie din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ROGE CAVAILLES SAPUN CREMA CU UNT DE KARITE SI MAGNOLIE 115G
Rame ochelari de vedere dama Armani Exchange AX3104 8158
Masca vegana pentru protectia culorii Color, 200ml, JOC
Exfoliant Iluminator Tropical Affair, 250ml, Lavish Care
Apivita Ulei de zi Beessential, 15ml
Tasectan Duo 500 mg, 12 comprimate
SINULAN EXPRES FORTE SPRAY JUNIOR 20ML
Balsam de par Hyaluron Plump, 200ml, Elseve
Aptamil Lapte praf AR, de la nastere, 0 luni+, 300g
chevron-right-circle