Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Suplimente alimentare
  4. /
  5. Pentru slabit
  6. /
  7. Premix ECO probiotice Controlul...

Premix ECO probiotice Controlul Greutatii, 60 capsule, Diet Food

Probiotic 100% vegan, utilizat in managementul greutatii. Probiotic format din trei tulpini de bacterii imbogatit cu prebiotice: Inulina si Baobab pentru cresterea eficientei. Termenul de Probiotic provine din grecescul Pro bios - pentru viata. Nu fara motiv putem spune ca intestinul este al doilea creier sau ca imunitatea traieste in intestin. Intestinul este un organ care are un impact direct si indirect asupra sanatatii si calitatii functionarii intregului nostru corp. Din pacate, stilul nostru de viata - graba constanta, stresul, dieta nesanatoasa, antibioticele - duc la distrugerea microflorei intestinale. Intestinele nesanatoase se pot manifesta intr-o varietate de afectiuni, cum ar fi indigestie, dureri de stomac, letargie, lipsa de concentrare, stare slaba a pielii, supraponderalitate sau boli autoimune. Prin urmare, este necesar sa aveti grija de microflora si intestin inainte ca aceasta sa fie deteriorata. Cum sa o faceti? Cel mai bun mod este suplimentarea cu culturi de bacterii vii. Am dezvoltat probiotice cu o concentratie mare de tulpini bacteriene, care, atunci cand sunt luate in mod regulat, sunt capabile sa imbunatateasca functionarea microflorei intestinale si in mod direct functionarea corpului nostru. Pentru eficienta lor, probioticele au fost imbogatite cu Bio Prebiotice certificate (inulina si baobab), datorita carora bacteriile probiotice sunt mult mai eficiente, deoarece prebioticele sunt alimentele care stimuleaza activitatea lor.

Acest produs Premix ECO probiotice Controlul Greutatii, 60 capsule, Diet Food din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

68.19 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pachet mini Magnolia & Tuberose, Sense of Nature
Gel puterea calului 250ml
Crazy Whiteout 90 purtari 90 de purtari 2 lentile/cutie
SENSIVIT SOLUTIE OFTALMICA 10ML
Deodorant Antiperspirant Pink Heaven 40 Ml/ 150 Ml
Masca pentru ten radiant cu extract de lamaie, 19g, Missha
Ochelari de soare dama Versace VE4417U 388/89
Sampon & gel de dus pentru barbati cu extract de ceai verde si panthenol, 220ml, Biobaza
AVENE CREMA CONTUR CALMANTA PENTRU OCHI 10ML
chevron-right-circle