Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ulei Eco de cocos MCT C8 cu 99% Acid caprilic, 250ml, Diet Food

Compus din 99% din acid caprilic. Trigliceride cu lant mediu reprezinta o grasime sanatoasa, extrasa doar din nuca de cocos. Cei mai importanti acizi grasi sunt cei saturati si anume acidul capric si acidul caprilic. Aceste trigliceride sunt digerate mult mai repede si mai usor decat alte tipuri de grasimi, deoarece necesita cantitati mult mai mici de enzime si de acizi biliari pentru absorbtia intestinala. Produs 100% din ulei de cocos ceea ce il face un produs de exceptie fata de MCT din ulei de palmier existent pe piata. Acest produs contine de 6 ori mai mult acid capric si acid caprilic decat uleiul de cocos. Acest ulei incolor, fara gust sau miros, poate fi adaugat la orice preparat sau poate fi luat ca atare, cu lingurita. Este foarte util in dietele pentru slabire. Recomandat sportivilor si oamenilor activi, poate fi inclus in shake-ul dinainte de antrenament sau chiar de dupa antrenament.

Acest produs Ulei Eco de cocos MCT C8 cu 99% Acid caprilic, 250ml, Diet Food din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

93.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema BB uniformizare nuanta ten SPF50 Nuanta 02 Nude Whitening, 30ml, Lirene
Masca de fata de noapte Sleeping Pack Madagascar Centella Hyalu-Cica, 100 ml, Skin1004
Ser antirid si antioxidant cu Vitamina C 10 Pura, 30ml, La Roche-Posay
Mascara pentru alungire, 7.8ml, Yves Rocher
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 1818 807
Migdale crude ecologice, 125g, Niavis
Spuma pentru curatarea tenului floarede nu-ma-uita, 40g, LaQ
Sapun de maini lichid White Tea, 200ml, Sabon
URIAGE 1ER BEBE LAPTE HIDRATANT 500ML
chevron-right-circle