Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon Natural Lifting Duo,...

Sampon Natural Lifting Duo, 300 ml, T-LAB

Beneficii T-LAB Natural Lifting Duo Sampon:Apa extrasa din Plumeria (floare sacra Frangipani)-apa purificata infuzata cu extract organic de Plumeria si particule de Aven, care au actiune de combatere a stresului, hidratare si calmare a scalpului.Ulei organic de Amarant- incurajeaza cresterea sanatoasa a parului si previne caderea lui. Intareste cheratina din par , prevenind ruperea lui,ajutand parul sa recapete flexibilitatea lui naturala.Acid hialuronic vegetal- confera hidratare intensa si imbunatateste vizibil densitatea parului.Creste diametrul fibrelor capilare pentru un par mai des, confera stralucire si arata mai sanatos.Ingrediente:Aqua*, Sodium Coco-Sulfate**, Cocamidopropyl Betaine**, Decyl Glucoside**, Plumeria Alba (Plumeria) Flower Extract***, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract***, Amaranthus Caudatus (Amaranth) Seed Oil***, Panthenol, Tocopherol (Vitamin E)**, Coco-Glucoside**, Glyceryl Oleate**, Sodium Hyaluronate**, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride**, Glycerin**, Butylene Glycol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate**, Fragrance, Citric Acid**, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate,, Limonene, LinaloolMod de Utilizare:Se aplica pe parul si scalpul umed; se maseaza usor pe par pana face spuma si pe lungimi, se clateste bine;se repeta daca este necesar.

Acest produs Sampon Natural Lifting Duo, 300 ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

111.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Chicco Original Touch Biberon PP 330 ml, t.c, flux reglabil, fetita, 4luni+
Ulei Odorizant Mosc, 10ml, Solaris
Zinc 15 mg, 120 capsule
ProHumano + SpineDinamic x 30 cps
Ser de fata Centella Green Level Buffet, 60ml, Purito
Stelline de orez fara gluten, 250g, Probios
Ser dublu lift cu caviar verde pentru fata si ochi Okinawa Green Caviar, 30ml, Yoskine
Dailies Aqua Comfort Plus unica folosinta 90 lentile
Cosmetic Plant Lotiune corp reconfortanta cu Q10, Vitamina E si floarea pasiunii, 200ml
chevron-right-circle