Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon Royal Detox Duo,...

Sampon Royal Detox Duo, 300ml, T-LAB

Beneficii T-LAB ROYAL DETOX DUO Sampon:Apa de orhidee Onyx- apa purificata infuzata cu extract de orhidee organica. Ritualul SPA cu apa de orhidee Onyx ii confera pielii prospetime.Extract de moringa organica- are un puternic efect antioxidant si detoxifiant. Protejeaza impotriva poluarii, a razelor UVA/UVB si impotriva agentilor externi.Colagenina aurie este o peptida activa de colagen revolutionara care combina luxul aurului de 24 de carate cu eficienta peptidelor. Are efect anti-incretire a parului si ii confera o stralucire incredibila.  Ingrediente:Aqua*, Sodium Coco-Sulfate**, Cocamidopropyl Betaine**, Decyl Glucoside**, Phalaenopsis Amabilis (Orchid) Extract***, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract***, Moringa Oleifera (Moringa) Seed Extract***, Panthenol, Tocopherol (Vitamin E)**, Coco-Glucoside**, Glyceryl Oleate**, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride**, Acetyl Heptapeptide-9, Colloidal Gold, Glycerin**, Glyceryl Caprylate**, Propanediol**, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate**, Fragrance, Citric Acid**, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Disodium Phosphate, Limonene, Linalool.Mod de Utilizare: Se maseaza usor samponul pe scalp pentru o detoxifiere absoluta si protectie impotriva stresului provocat de agentii externi; se spala parul cu o cantitate mare de apa; se repeta daca este necesar.

Acest produs Sampon Royal Detox Duo, 300ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

111.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Luciu de buze Muah Follow Me - Celebrity, 7ml, Cupio
SOLARIS Seminte de In, 150g
Crema cu SPF50+ Repaskin Dry Touch, 50ml, Sesderma
Jucarie balon muzical cu activitati pentru +0 luni 40140, 1 bucata, Yookidoo
Sampon uscat pentru volum si reimprospatarea parului, 50 ml, Hairburst
Balsam cu ulei de avocado pentru par deteriorat, 385ml, Nature Box
Ser Overnight Reset21, 50ml, L'Occitane
Ceai lamaie si ghimbir Bio, 15 plicuri, Higher Living
MORSA 110533 CIORAP TIP PANTALON COMPRESIE 20-30MMHG MARIME XL
chevron-right-circle