Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ser Deluxe de noapte Coco Therapy, 150 ml, T-LAB

Beneficii T-LAB Coco Therapy SER Deluxe de noapte:Apa de sofran si ametist- apa purificata infuzata cu extract de sofran organic si particule de ametist.Ritualul SPA cu apa de sofran si particule de ametist revitalizeaza scalpul si intareste parul.Proteina vegetala umple suprafetele deteriorate din interior, reconstruieste structura interna a parului , conferind textura si grosime firului de par .Uleiul de par din nuca de cocos organica- inlocuieste pierderea uleiurilor scalpului in urma proceselor chimice si previne o posibila deteriorare viitoare a parului.Ajuta la mentinerea PH-ului natural al scalpului , PH care in schimb minimalizeaza matreata si ajuta la mentionerea sanatoasa a foliculilor de par.Ingrediente:Aqua*, Caprylyl/Capryl Glucoside**, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride**, Crocus Sativus Stigma Extract***, Hydrolyzed Vegetable Protein**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil***, Crambe Abyssinica (Crambe) Seed Oil Phytosterol Esters**, Persea Gratissima (Avocado) Oil***, Aloe Barbadensis (Aloe) Extract***, Coco-Caprylate**, Undecane**, Tridecane**, Panthenol, Tocopherol (Vitamin E)**, Glycerin**, Lactic Acid**, Citric acid**, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool.Mod de Utilizare:Se aplica cateva pompite /picaturi de ser pe scalp , pe lugimile parului si pe varfuri, inainte de culcare.Se piaptana. Se lasa intreaga noapte.Se spala parul dimineata.

Acest produs Ser Deluxe de noapte Coco Therapy, 150 ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

112.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pudra pentru albirea dintilor cu carbune activ, 30g, Sabio
Napolitane bio Samba Snack, 25g, Rapunzel
Fervex Raceala si Gripa Fara Zahar pentru Copii 280mg/100 mg/10 mg 8 plicuri Upsa
Meridian Splina Pancreas tinctura, 100 ml, Steaua Divina
Napolitana Biotic+ Bio, 30g, Harmonica
Servetele pentru igiena pleoapelor, 20 bucati, Blephaclean
Sampon hidratant, 250 ml, Apivita
Casti antifonice pentru bebelusi de la 0-3 ani Muffy Baby Blue ALP24944, 1 bucata, Alpine
Tribulus Terrestris, 120 capsule, Olimp Sport Nutrition
chevron-right-circle