Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Tratament Aura Oil Duo, 300 ml, T-LAB

Beneficii:Apa de floare de Camelie si piatra semipretioasa de jasp- apa purificata infuzata cu extractie din floare de Camelie si piatra semipretioasa de jasp lasa scalpul curat si energizat.Uleiul organic de avocado face miracole pe parul uscat si deteriorat.Lasa parul fin si usor la atingere ,ii confera stralucire si il face mai puternic.Uleiul de inca-inchi organic hidrateaza intens parul, reduce electrizarea si uscarea lui. Protejeaza importiva inflamarii scalpului, previne casarea parului si despicarea varfurilor.Ingrediente:Aqua*, Cetearyl Alcohol**, Coco-Caprylate**, Glycerin**, Behenamidopropyl Dimethylamine**, Camellia Japonica (Camellia) Flower Extract***, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract***, Persea Gratissima (Avocado) Oil***, Plukenetia Volubilis (Inca Inchi) Seed Oil***, Panthenol, Tocopherol (Vitamin E)**, Propanediol**, Lactic Acid**, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate**, Fragrance, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool, LimoneneMod de utilizare:Se aplica pe parul spalat cu sampon si tamponat in prealabil cu prosopul . Se maseaza pe lungimea parului si varfuri. Optim se lasa sa actioneze 3-5 min, se clateste bine

Acest produs Tratament Aura Oil Duo, 300 ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

117.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Susan negru ecologic, 250g, Niavis
Adeziv pentru unghii false Glue Maximum Speed, 3g, Kiss
Fard de pleoape Art Couleurs 160 - Silicon Violet, 2.4g, Catrice
Ficat Formula, 60 capsule, Nutrific
SENDO ADVANCE 3 TENSIOMETRU PROMO
Fond de ten fluid corector SPF28, nuanta 20 Vanilla, Dermablend, 30ml, Vichy
Ser facial 10% acid cu efect de decolorare a hiperpigmentarilor Whitening, 30ml, Lirene
Periuta de dinti Clinic 15/100, Elgydium
Jucarie multisenzoriala si de dentitie Stacking Teether, 1 bucata, Baby Einstein
chevron-right-circle