Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Balsam
  6. /
  7. Balsam Royal Detox Duo,...

Balsam Royal Detox Duo, 300ml, T-LAB

Beneficii:Apa de orhidee Onyx- apa purificata infuzata cu extract de orhidee organica. Ritualul SPA cu apa de orhidee Onyx ii confera pielii prospetime.Extract de moringa organica- are un puternic efect antioxidant si detoxifiant. Protejeaza impotriva poluarii, a razelor UVA/UVB si impotriva agentilor externi.Colagenina aurie este o peptida activa de colagen revolutionara care combina luxul aurului de 24 de carate cu eficienta peptidelor. Are efect anti-incretire a parului si ii confera o stralucire incredibila.Ingrediente:Aqua*, Cetearyl Alcohol**, Coco-Caprylate**, Glycerin**, Behenamidopropyl Dimethylamine**, Phalaenopsis Amabilis (Orchid) Extract***, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract***, Moringa Oleifera (Moringa) Seed Extract***, Panthenol, Tocopherol (Vitamin E)**, Acetyl Heptapeptide-9, Colloidal Gold, Lactic Acid**, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate**, Glyceryl Caprylate**, Propanediol**, Fragrance, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid**, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Disodium Phosphate, Limonene, Linalool.Mod de Utilizare: A se aplica pe parul tamponat in prealabil cu prosopul; a se aplica pe lungime si pe varfuri; a se lasa sa actioneze 3-5 minute; a se clati bine. 

Acest produs Balsam Royal Detox Duo, 300ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

117.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spasmodep picaturi orale, 30ml, Dr. Phyto
DISSIP 125MG X 20PLICURI
Milk Thistle Silimarina, 30 capsule
Scrub corporal cu sare de mare si afine Berrisimo, 350g, Beauty Jar
RENE FURTERER BALSAM VOLUMEA 150ML
Ser pentru sprancene, illa.BROW, 3 ml, Evoepharm
GNC Vitamina B12 2500 mcg 60 caramele
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RBR0502S 6707GR
Set plastilina Lovin Aroma Dough, 6 x15g, Oktoclay
chevron-right-circle