Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon Organic Shape Duo,...

Sampon Organic Shape Duo, 300ml, T-LAB

Beneficii:Apa din extract de crin si particule din piatra soarelui. Acest Ritual SPA hidrateaza scalpul si reda hidratarea pierduta.Untul organic din mango reduce electrizarea , descurca si reda finetea oricarui tip de par.Ajuta la coafarea usoara a parului si ii reda stralucirea.Extractul din boabe de cafea verde hidrateaza parul uscat , inlaturand efectul de electrizare.Potrivit tuturor tipurilor de par si texturi. Lasa parul curat si hidratat.Ingrediente:Aqua*, Sodium Coco-Sulfate**, Decyl Glucoside**, Cocamidopropyl Betaine**, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract***, Lilium Candidum (Lily) Flower Extract***, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter***, Coffea Robusta (Green Coffee) Seed Extract**, Panthenol, Tocopherol (Vitamin E)**, Coco-Glucoside**, Glyceryl Oleate**, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride**, Glycerin**, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate**, Fragrance, Citric Acid**, Lactic Acid**, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool.Mod de utilizare:Se aplica pe parul si scalpul ud.Se maseaza usor pe par.Se clateste bine.Se repeta daca este necesar.

Acest produs Sampon Organic Shape Duo, 300ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

111.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata Regeneration Elements of Nature, 50ml, Dr.Grandel
Assista ProctoRapid, 10 supozitoare
Bratara spiralata Anti-Tantari pentru copii si adulti, 1 bucata, Smart Touch
Jamieson Milk thistle 150 mg, 90 comprimate
Ulei esential de cimbru, 10ml, Steaua Divina
Crema de corp dermo reconfortanta pentru piele atopica, 200ml, Gamarde
Spuma de curatare Bluberry Hydrating, 145ml, Frudia
Beauty Help chocolate, 300g, Zenyth
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RBR0101S 003/GA
chevron-right-circle