Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Seminte de susan, 100g, Springmarkt

Semintele de susan ascund proprietati extraordinare care te ajuta sa iti pastrezi o sanatate de invidiat. Semintele de susan au in continut magneziu si alti nutrienti, ajutand la prevenirea diabetului. Semintele se susan contin vitamine din grupa B, riboflavina si niacina care contribuie la reducerea colesterolului, imbunatatind activitatea creierului si a starilor de anxietate.In ceea ce priveste mineralele, semintele de susan contin calciu, fier, mangan, zinc, magneziu, seleniu si cupru. Aceste minerale au un rol esential in mineralizarea osoasa, in productia de globule rosii, in sinteza anumitor enzime, productia de hormoni sau reglarea activitatilor musculare, cardiace si scheletice.Semintele de susan contin si acid folic, recomandat in special femeilor insarcinate, permit o diminuare a tensiunii arteriale si a lipidelor sanguine, acestea favorizeaza metabolismul energiei, fabricarea neurotransmitatorilor precum si cresterea si repararea tesuturilor.

Acest produs Seminte de susan, 100g, Springmarkt din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cantar de bucatarie ORO-KITCHEN SCALE black/white din bambus
Mix pentru blat de pizza Pizza Crust Mix, 500g, Lucas Bites
ABOCA ALOE BIOGEL 100ML
Piure de pastranac, fasole verde si orez Bio, 2 x 200g, BabyBio
Balsam hidratant Xeracalm Nutrition, 400ml, Avene
Vitamina K2 100Mcg, 60 capsule gelatinoase moi, GNC
BronchoStop Sirop 120 ml
Ser antirid cu 10% Vitamina C H3 Derma+, 15 ml, Gerovital
SENI ACTIVE PLUS MEDIUM 10BUC
chevron-right-circle