Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Produse igiena
  6. /
  7. Klorane Bebe Pachet Promotional...

Klorane Bebe Pachet Promotional Gel Spumant pentru par si corp 2 x 500 ml

Proprietati: Bogat in extract de galbenele KLORANE, atenuant si calmant, Gelul delicat spumant pentru corp si par KLORANE Bebe actioneaza foarte delicat asupra pielii sensibile si parului delicat al copilului dumneavoastra. Poate fi utilizat chiar de la nastere, fiind esential pentru igiena zilnica a nou-nascutilor si copiilor mici. Curata delicat. Respecta filmul hidrolipidic (pH neutru si fara sapun). Ofera pielii un parfum delicat. Nu irita ochii. Hipoalergenic. Testat sub control pediatric. Folosit in maternitate. Mod de utilizare: In timpul baii, turnati putin Gel delicat spumant pentru corp si par KLORANE Bebe in palme, aplicati-l pe corpul si parul copilului udat in prealabil, clatiti cu foarte multa apa curata. Uscati cu grija fara a uita de pliurile cutanate. Prezentare: 500 ml + 500 ml

Acest produs Klorane Bebe Pachet Promotional Gel Spumant pentru par si corp 2 x 500 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

86.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema fata Granactive Retinoid 02%, 30ml, Minimalist
Bautura ecologica de ovaz integral fara lactoza, 1l, Dennree
Vopsea de par permanenta Excellence Creme 9 Blond Foarte Deschis, 192ml, L'Oreal Paris
Rame ochelari de vedere dama Vogue VO4269 323
Sampon impotriva caderii parului Gold 24K, 400ml, Nelly Professional
Crema hidratanta antirid cu colagen hidrolizat 3% si acid hialuronic 3D 1.5% Super Plump, 50ml, Bio Balance
L'Erbolario Chestnut Gel pentru colorarea parului saten, 70ml
Neutralizator pentru permanent Curl Neutralizer, 1000ml, Londa Professional
Spray Eco impotriva raului de miscare Nausea, 20ml, Ladrome
chevron-right-circle