Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Faina de migdale, 150g, Springmarkt

Faina de Migdale are un gust deosebit, poate fi folosita pentru prepararea unor deserturi si dulciuri delicioase. Datorita continutului scazut de carbohidrati este ideala pentru persoanele care urmaresc o dieta cu nivel redus de carbohidrati.Faina de migdale are aceleasi proprietati ca si samburii si anume: constituie o sursa naturala de fibre si proteine, contine vitamina A, B si E, minerale (fier, magneziu, sulf, potasiu etc) si acizi grasi omega 3.Ingrediente:100% migdale macinate.

Acest produs Faina de migdale, 150g, Springmarkt din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rama ochelari de vedere dama Tommy Hilfiger TH 2117/F 807
Pachet Crema lift intens, 50 ml + Gel micelar, 150 ml H3 Derma+ Premium Care, Gerovital
Tonimer Lab Soft Spray nazal isotonic 125ml
Masca de fata Pumpkin Pack Zombie Beauty, 16 bucati*64g, Skin1004
Walmark Idelyn Urinal sirop, 150 ml
Balsam protector de buze cu SPF50+, 4 g, Isdin
Ulei esential din frunze de cuisoare, 10ml, Ellemental
Blender marmorat LOV.U, 1 bucata, Parsa
Gentlemen s Tonic Sampon Ingrijire Zilnica cu Ulei de Babassu, 250ml
chevron-right-circle