Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dieta si nutritie
  4. /
  5. Produse naturale
  6. /
  7. Mei decorticat, 200g, Springmarkt

Mei decorticat, 200g, Springmarkt

Meiul este o planta erbacee din familia gramineelor si nu se cunoaste exact stramosul salbatic al meiului si nici locul unde a fost cultivat pentru prima data, dar a aparut ca planta de cultura in Transcaucazia si China acum 7000 de ani, posibil fiind domesticit independent in mai multe regiuni.Este cultivat inca extensiv in India, Rusia, Orientul Mijlociu, Turcia si Romania.Meiul este bogat in fier (Fe) ceea ce il recomada cu precadere in dietele copiilor si femeilor insarcinate.Fierul ajuta formarea hemoglobinei, intervine in metabolismul hepatic; stimuleaza sistemul imunitar, stimuleaza sistemul nervos, imbunatateste abilitatile mentale, combate oboseala si intareste unghiile.Meiul este un aliment dietetic excelent pentru post si, datorita lipsei sale de gluten, poate fi inclus in dieta persoanelor care nu pot tolera graul.

Acest produs Mei decorticat, 200g, Springmarkt din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

5.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tinctura Valeriana, 200 ml, Faunus Plant
PAMPERS WARNER BROS PANTS ACTIVE BABY S5 66 BUCATI
Lac Pentru Unghii Magic Gel Effect - 09
Pampers Pants Scutece chilotel Marimea 4 Maxi, 9-15 kg, 108 bucati
Ulei esential de eucalipt, 30ml, Solaris
Vopsea de par semi-permanenta fara amoniac Casting Creme Gloss 535 Ciocolata, 180ml, L'Oreal Paris
Pieptene 100% natural pentru barba si par Double Sided Santal Comb 100%, 1 bucata, Monsieur Barbier
Tinctura de ienupar, 200ml, Faunus Plant
Miere de padure Albina Carpatina, 360g, Apicola
chevron-right-circle