Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pudra de turmeric, 70g, Springmarkt

Proprietatile terapeutice multiple si neasteptate ale curcumei au fost descoperite de foarte multa vreme in medicina traditionala chineza si indiana si intarite de numeroase studii stiintifice.Mai mult decat atat, curcuma regularizeaza functia bilei si protejeaza organismul impotriva colesterolului rau, jucand un rol important in diminuarea colesterolului din sange. Prin acest mod, se evita astfel aparitia bolilor degenerative ale arterelor. Curcuma reprezinta un adevarat purificator al sangelui, contribuind astfel la fluidificarea sangelui si la stimularea producerii de globule rosii, prevenind astfel accidentele cardio-vasculare.

Acest produs Pudra de turmeric, 70g, Springmarkt din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

5.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Unghiera mini PRO, 1 bucata, Cupio
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi AA-88098 C4
Cosmopharm Branca ursului 400 mg, 30 capsule
Vopsea de par permanenta Ultra Duo Max Nr. 11, 200ml, Loncolor
Arganicare Sampon reparator si nutritiv cu Keratina, 400 ml
Masca de par Hyaluron Plump, 300ml, Elseve
Ceai de ghimbir si miere, 20 plicuri, Vedda
Pro 32 Pasta de dinti Intensive, 75ml
URIAGE GEL IGIENA INTIMA GYN PH8 100ML
chevron-right-circle