Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sare roz de himalaya fina, 500g, Springmarkt

Beneficiile sarii sunt nenumarate, avand peste 84 de minerale si urme de minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, fier.Aceasta sare este foarte recunoascuts si apreciata pentru aspectul ei foarte frumos cu nuante de roz, alb si rosu dar si pentru continutul de minerale si datorita proprietatilor ei terapeutice.Consumul regulat de sare de Himalaya ofera necesarul de minerale esentiale, elimina toxinele din organism, echilibreaza pH-ul organismului, normalizeaza presiunea sangelui, ducand la o circulatie mai buna a acestuia. Totodata ajuta la ameliorarea: artritei, eruptiilor cutanate, psoriazisului, herpesilor, racelii si gripei.Continut de minerale: cele mai importante sunt sodiul (detoxifiant)zincul (protector al pielii, creste imunitatea)magneziul (antistres, calmant)boronul (regleaza intregul organism)calciul (intareste oasele si dintiii, curata porii daca e aplicat pe piele)potasiul (echilibreaza hidratarea pielii, reduce retentia de apa).

Acest produs Sare roz de himalaya fina, 500g, Springmarkt din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

5.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Unguent cu galbenele, 50ml, Faunus Plant
Ciorapi anti-embolism Rayat AG alb pana la coapsa - 3
Ceai de sanziene galbene, 50g, Dacia Plant
Stimuven Plus x 50g cremă
Spray pentru adulti cu alcool Golamir 2Act, 30ml, Aboca
Masca servetel calmanta cu aloe vera, 20g, Some By Mi
Ulei esential de ghimbir, 10ml, Solaris
Verset Apa de parfum Ceix For Him 15ml
Dear Klairs Supple Preparation Toner de fata, 30 ml
chevron-right-circle