Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ovision Acomodo, 20 plicuri, Sun Wave Pharma

Atat adultii cat si copiii se pot confrunta cu semne ale oboselii ochilor ca rezultat direct al utilizarii dispozitivelor digitale pe o durata lunga de timp. Oboseala vizuala face parte din stilul de viata modern, permanent conectat, motiv pentru care tot mai multi oameni se confrunta cu un disconfort sau simt nevoia, tot mai des, de a-si relaxa ochii. Principalele cauze sunt: cititul la lumina slaba, lucrul in fata ecranelor, condusul fara pauze pe distante mari, stresul, lipsa somnului, oboseala.

Acest produs Ovision Acomodo, 20 plicuri, Sun Wave Pharma din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dr. Max Lichen-islandez si nalba-mare, 24 drajeuri
Spray de corp Dagny, 200ml, Maube
Gengigel gel, 20ml
Crema hidratanta True Water Deep Cream, 50ml, Thank You Farmer
Seminte de dovleac crude, 150g, Solaris
Dr. Max Solutie hipertonica 3% pentru nebulizare, 5ml x 30 fiole
Elmiplant Sun Ulei Spray Protector SPF30, 150ml
HARTMANN COMPRESE STERILE 8 STRATURI 10X10CM
Sterimar Mangan 100ml
chevron-right-circle