Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Tiolin Duo, 30 comprimate, Sun Wave Pharma

Acidul alfa lipoic are potential antioxidant si este component al unor complexe enzimatice importante, de exemplu, al unor biocatalizatori necesari reglarii metabolismului energetic, mai ales al celui glucidic. In organismul nostru ADN-ul stocheaza informatiile genetice, iar ARN-ul (acidul ribonucleic) le traduce in proteine folosind o ribonucleotida numita uridina, avand astfel un rol important in viata celulei. Uridina este sintetizata in ficat sub forma de uridina monofosfat – precursor al fosfatidilcolinei. Fosfatidilcolina este o componenta esentiala a membranei celulare, inclusiv a celulelor neuronale, prin urmare efectele ei biologice sunt asociate cu unctionarea sistemului nervos central si periferic.

 

Acest produs Tiolin Duo, 30 comprimate, Sun Wave Pharma din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

105.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

POLAROID PLD 2074/S/X KJ1 60 M9 DK RUTHEN
ELGYDIUM PASTA DE DINTI ALBIRE 75ML 1+1 50% REDUCERE LA AL 2-LEA PRODUS
Apa de gura cu carbune activ, 500ml, BlanX
Mega Vita Mine formula, 60 capsule, Nutrific
Sare Maldon, 125 g, Maldon Salt
Divenoxin, 30 comprimate
Grintuss Adulti sirop, 180g, Aboca
Periuta de dinti 6500 Ultra Soft, 1 bucata, Woom
Sanohepatic colesterol Plus, 60 comprimate
chevron-right-circle