Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pasta de dinti Pronamel Junior, 6-12 ani, Sensodyne, 50 ml, Gsk

Beneficii Pasta de dinti Pronamel Junior 6-12 ani Sensodyne:Ajuta la protejarea dintilor impotriva efectelor eroziunii acide asupra smaltului dentar;Formula cu PH neutru;Contine fluor pentru prevenirea aparitiei cariilor.Ingrediente:Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, PEG-6, Cocamidopropyl, Betaine, Xanthan Gum, Aroma, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sucralose, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Limonene.Contine fluorura de sodiu 0,315% w/w (1450 ppm fluor), nitrat de potasiu 5% w/w.Mod de utilizare:Copii cu varsta intre 6 si 12 ani:Periaza dintii de doua ori pe zi, cel mult de trei ori pe zi, evita inghitirea, apoi scuipa.Copii cu varsta de 6 ani sau mai mica:sub supravegherea unui adult se utilizeaza o cantitate de marimea unui bob de mazare pentru a minimiza inghitirea.Precautii / Atentionari:In cazul aportului de fluoruri din alte surse se recomanda consult stomatologic sau medical.Inceteaza utilizarea daca apar iritatii.

Acest produs Pasta de dinti Pronamel Junior, 6-12 ani, Sensodyne, 50 ml, Gsk din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.52 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Belsug de legume, 100g, Solaris
Vopsea demi-permanenta Shinefinity Zero Lift Glaze 07/75 Raspberry Latte, 60 ml, Wella Professionals
Fond de ten Beauty Golden Honey, 30ml, Gerovital
Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 5
Servetele dezinfectante pentru maini, 15 bucati, Klintensiv
Dr. Max Drajeuri cu dextroza si vitamina C cu aroma de capsune, 14 drajeuri
Deodorant Bonbons Lemon Energy, 75ml, Malizia
NeuroProtect, 40 capsule
Decolorant permanent Palette Deluxe Oil-Care Color 240/10-55 Blond rece mat, 130ml, Schwarzkopf
chevron-right-circle