Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Protectie solara cu accelerator de bronzare SPF50, 200 ml, Babaria

Beneficii:conține aloe veraprotecție solară medie SPF50rezistent la apăprotecție împotriva razelor uva, uvb și a radiații infraroșiiIngrediente cheie: • Aloe Vera este folosita pentru proprietatile lor hidratante. Ingrediente:Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Salicylate, Tributyl Citrate, Dicaprylyl Carbonate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Potassium Cetyl Phosphate, VP/Eicosene Copolymer, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Acetyl Tyrosine, Niacinamide, Achillea Millefolium Extract, Riboflavin, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Sodium Carbomer, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Sodium Sulfite.Mod de utilizare:Pentru utilizare pe corp.Aplicati uniform inainte de expunerea la soare.Pentru a mentine protectia, repetati frecvent aplicarea produsului, mai ales dupa transpiratie, inot sau uscare cu prosopul.Nota: aplicarea unei cantitati mai mici implica o reducere semnificativa a protectiei. Precautii:Nu expuneti bebelusii si copiii feriti de soarele direct.A nu se utiliza la copiii sub varsta de sase luni.Evitati contactul cu ochii. Evitati contactul cu hainele.Evitati expunerea excesiva la soare la amiaza.Expunerea excesiva la soare prezinta un risc grav pentru sanatate.

Acest produs Protectie solara cu accelerator de bronzare SPF50, 200 ml, Babaria din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

53.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Inositol 500 mg, Inozitol, 100 tablete, GNC
Crema hidratanta Tractopon dermoactiva cu uree 30%, 40ml, Vectem
Noreva Exfoliac Gel de curatare fata si corp, 200ml
Proteine vegetale Gold Standard 100% Plant cu aroma de ciocolata, 684g, Optimum Nutrition
Coccorito Colier pentru suzeta din silicon, buburuza, 1 bucata
Afrin PureSea decongestiv nazal hypertonic, 75 ml spray continuu
Lotiune exfolianta Smooth Out, 30 ml, Geek & Gorgeous
ACNEMY Lotiune pentru uscarea cosurilor cu acid salicilic Dryzit, 30ml
Gerovital H3 Derma+ Crema dermoreparatoare 50 ml
chevron-right-circle