Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema cu SPF 50 Sport Sun Cream, 75ml, Babaria

Beneficii:Crema usoara, cu absorbtie rapida, non-grasa.Contine silanol, cu proprietati antirid, si aloe vera, care ofera proprietati cicatrizante, regenerante, hidratante si antiinflamatoare.Rezistent la transpiratie si apa.Nu se scurge in ochi.Ingrediente: Aqua (Water), Octocrylene, Alcohol Denat, Dibutyl Adipate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Dicaprylyl Carbonate, Tris-Biphenyl Triazine (nano), Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Ethylhexyl Triazone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Niacinamide, Achillea Millefolium Extract, Methylsilanol Mannuronate, Glycerin, Decyl Glucoside, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Sodium Methylparaben, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Hydroxide, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Butylene Glycol, Disodium Phosphate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Ascorbic Acid, Citric Acid, Sodium Sulfite.Mod de utilizare:  Aplicati uniform inainte de expunerea la soare. Pentru a mentine protectia, reaplicati frecvent produsul, mai ales dupa transpiratie, baie sau uscare. Poate fi aplicat atat pe corp, cat si pe fata.Precautii: Numai pentru utilizare externa. Evitati contactul direct cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa. A nu se utiliza pe pielea iritata sau deteriorata. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de reactii alergice, opriti utilizarea si contactati medicul.

Acest produs Crema cu SPF 50 Sport Sun Cream, 75ml, Babaria din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

46.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Servetele pentru igiena pleoapelor, 20 bucati, Blephaclean
Ruj tint rezistent Juicy 08 Apple Brown, 29ml, Rom&Nd
MASK GEL 30ML
Chiloti de unica folosinta din bumbac XL, 3 bucati, Apfia Care
Rame ochelari de vedere barbati Carrera 8892 BLX
Piatra Ponce, 1 bucata, Cupio
Carbune Activ, 60 capsule, DVR Pharm
Foramen Expert Pro Medium periuta de dinti 556
Susan negru seminte, 500g, Solaris
chevron-right-circle