Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lapte de corp cu colagen, 500 ml, Babaria

Beneficii:Perfect pentru toate tipurile de pieleAbsorbție rapidăAntiflaciditateOferă fermitate și vitalitate a pieliiIngrediente cheie:Colagen: mentine pielea ferma si elastica.Ingrediente:Aqua (Water), Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 sh-Polypeptide-47 (Colágeno), Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum  (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium EDTA,  Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Citronellol, Eugenol, Hexyl  Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone.Mod de aplicare:Aplicati cu generozitate prin masaj usor pana la absorbtia completa.Poate fi folosit pe timpul zilei sau seara. Precautii:Doar pentru uz extern.A nu se lasa la indemana copiilor.In caz de iritatie, intrerupeti utilizarea produsului.

Acest produs Lapte de corp cu colagen, 500 ml, Babaria din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Healthy Blood Pressure, 90 capsule, Natural Doctor
Creion mecanic de ochi gel Infaillible 36H Grip Emerald Green, 1.2g, L'Oreal Paris
Dr. Max Zinc 15mg, 30 comprimate
Vermifug, extract glicerat fara alcool, 100 ml, Steaua Divina
Ser exfoliant pentru corp 11% Glicolic si Tranexamic, 60ml, Minimalist
Sampon regenerant Tratament Expert, 400ml, Gerovital
Ceai Imunitate, 20 plicuri, Fares
Clisma lax 1 x 133ml
Silimarina Extra, 60 capsule, Niavis
chevron-right-circle