Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lapte de corp cu acid hialuronic, 500 ml, Babaria

Beneficii:Conține acid hialuronicHidratare de lungă duratăAjuta pielea sa isi pastreze nivelul optim de hidratareFără reziduuri grasePotrivit pentru toate tipurile de pieleIngrediente cheie:Acid hialuronic: hidrateaza profund pielea.Ingrediente:Aqua (Water), Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Sodium Hyaluronate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Tetrasodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Citric Acid, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Linalool, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol.Mod de aplicare:Aplicati cu generozitate prin masaj usor pana la absorbtia completa.Poate fi folosit pe timpul zilei sau seara. Precautii:Doar pentru uz extern.A nu se lasa la indemana copiilor.In caz de iritatie, intrerupeti utilizarea produsului.

Acest produs Lapte de corp cu acid hialuronic, 500 ml, Babaria din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Piure omogenizat din branza si mozzarela, 2 x 80g, Plasmon
Rame ochelari de vedere copii Polarizen HB06 11 C6A
Gel de dus pentru bebelusi cu ovaz si aloe, 250ml, Sense of Nature
Unguent Ardei Iute, 50 ml, Faunus Plant
Tensiometru Zedd easy
Ceai Atusin, 20 plicuri, Alevia
Vopsea de par permanenta Ultra Duo Max Nr. 4.10, 200ml, Loncolor
Aquafresh pasta dinti Intense White, 125 ml
Ochelari de soare dama Polarizen AT8434 C3
chevron-right-circle