Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema de corp cu vitamina B3, 400 ml, Babaria

Beneficii:Hidratează și calmează pielea sensibilăÎmbunătățește funcția de barieră a pieliiReduce aspectul de roșeață și iritațieProtejează pielea de daunele cauzate de mediul înconjurătorLasă pielea moale, netedă și suplăAjuta la imbunatatirea aspectului pielii prin uniformizarea tonului. In plus, are proprietati antioxidante.         Ingrediente:Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearic Acid, Paraffinum Liquidum, Niacinamide, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Carbomer, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Methylparaben, Ethylparaben, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Coumarin.Mod de utilizare:Aplicati cu generozitate prin masaj usor pana se absoarbe complet.Pentru uz zilnic.Doar pentru uz extern. Precautii:A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de iritatie, intrerupeti utilizarea produsului.

Acest produs Crema de corp cu vitamina B3, 400 ml, Babaria din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

CHICCO sterilizator electric modular cu aburi 2 in 1
Sampon pentru parul vopsit Gold 24K Color Silk, 400ml, Nelly Professional
Ciorapi compresivi medicali tip dres VARILEGS (18-22 MmHg), bej - M
Crema de maini regeneranta fara parfum, 50ml, Dr.PAWPAW
Serum intens Age Lift, 30ml, Uriage
Fiola anti-imbatranire Cindella, 100ml, Medi-Peel
Sampon si gel de dus 2 in 1 Bebe, 500ml, Seboradin
Always duo pack ultra night, 12 bucati
Pasta de dinti Colgate Total Advanced Whitening, 100 ml
chevron-right-circle