Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti de par si...
  6. /
  7. Tratament Natural Lifting Duo,...

Tratament Natural Lifting Duo, 300 ml, T-LAB

Beneficii:Apa extrasa din Plumeria (floare sacra Frangipani)-apa purificata infuzata cu extract organic de Plumeria si particule de Aven, care au actiune de combatere a stresului, hidratare si calmare a scalpului.Ulei organic de Amarant- incurajeaza cresterea sanatoasa a parului si previne caderea lui. Intareste cheratina din par , prevenind ruperea lui,ajutand parul sa recapete flexibilitatea lui naturala.Acid hialuronic vegetal- confera hidratare intensa si imbunatateste vizibil densitatea parului.Creste diametrul fibrelor capilare pentru un par mai des, confera stralucire si arata mai sanatos.Ingrediente:Aqua*, Cetearyl Alcohol**, Coco-Caprylate**, Glycerin**, Behenamidopropyl Dimethylamine**, Plumeria Alba (Plumeria) Flower Extract***, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract***, Amaranthus Caudatus (Amaranth) Seed Oil***, Panthenol, Tocopherol (Vitamin E)**, Sodium Hyaluronate**, Lactic Acid**, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate**, Butylene Glycol, Fragrance, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid**,, Limonene, Linalool.Mod de utilizare:A se aplica pe parul spalat in prealabil cu samponul si tamponat cu prosopul.A se lasa sa actioneze 3-5 min, a se clati bine.

Acest produs Tratament Natural Lifting Duo, 300 ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

117.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sare roz de Himalaya Cristale, 500g, Solaris
Vopsea de par permanenta Ultra Nr. 9, 110ml, Loncolor
Biberon anti-colici cu gat larg Options+, 270ml, Dr. Brown's
Vitamina D-3 picaturi pentru copii intre 0 - 4+ ani, 7.5ml, GNC
Sapun vegetal cu trandafir pestrit, 100g, Florinda
Apa micelara cu acid hialuronic H3 Evolution, 150 ml, Gerovital
Jucarie termica din plus Husky Junior, 1 bucata, Warmies
Sanovita Nuca de cocos, 250 g
Vopsea demi-permanenta Shinefinity Zero Lift Glaze 06/07 Deep Walnut, 60 ml, Wella Professionals
chevron-right-circle