Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ser Blond Ambition Elixir Absolut, 150ml, T-LAB

Beneficii:Apa purificata fuzionata cu extract din planta de Gardenie si particulele din piatra semipretioasa de opal ofera protectie intensa si reduce efectul de electrizare.Extract de eco-alge marine-ajuta la mentinerea parului sanatos, previne casarea si caderea lui, furnizandu-i vitamine esentiale si minerale precum si amino acizi.Uleiul organic de Babassu imbogatit cu antioxidanti naturali si sterol vegetal care protejeaza parul si scalpul. Reumplu structura stratului de hidro lipide.Ingrediente:Aqua*, Caprylyl/Capryl Glucoside**, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride**, Gardenia Tahitensis Flower Extract***, Porphyra Umbilicalis Extract**, Caesalpinia Spinosa Gum**, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil***, Crambe Abyssinica (Crambe) Seed Oil Phytosterol Esters***, Persea Gratissima (Avocado) Oil***, Aloe Barbadensis (Aloe) Extract***, Coco-Caprylate**, Undecane**, Tridecane**, Panthenol, Tocopherol (Vitamin E) **, Glycerin**, Lactic Acid**, Citric acid**, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol,, Limonene, Linalool.Mod de utilizare:Se aplica 2-4 pompite pe parul umed.A se pieptana ptr a -l distribui.Se coafeaza ca de obicei.A nu se spala.Poate fi folosit si ca produs de styling pe parul uscat.

Acest produs Ser Blond Ambition Elixir Absolut, 150ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

111.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gelee Royale MAX Shots, 10 fiole buvabile, Justin Pharma
Dr. Max Complex pentru ficat, 30 comprimate
Fistic crud, 130 g, Alevia
Spuma de curatare Mycosis, 50 ml, Eva Intima
Termometru digital cu infrarosu Quiko ERA
Gel de curatare ten gras mixt cu lime si propolis, 200 ml, Apivita
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 6612 C6
Bio-Sun Respi, 10 cps
Masca de fata cu struguri si colagen pentru modelare si lifting Collagen Therapy, 1 bucata, Organic Shop
chevron-right-circle