Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Broncho-Vaxom 3,5mg x 30...

Broncho-Vaxom 3,5mg x 30 plicuri

Prospect: Link ANM Indicatii: - terapie adjuvanta in toate infectiile sistemului respirator si din sfera ORL. - prevenirea recurentelor si a starilor de cronicitate. Actiune terapeutica: imunobioterapie polivalenta a sistemului respirator. Compozitie: Broncho-vaxom este un produs imunobioterapeutic care contine 3,5 mg lizat bacterian liofilizat din haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae si ozanae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes si viridans, Neisseria catarrhalis. Mod de administrare: - pentru tratamentul starilor acute: 1 plic dizolvat zilnic luat pe nemancate (cel putin 10 zile) pana la aparitia simptomelor. In cazurile care necesita un tratament cu antibiotice, asocierea cu Broncho-Vaxom se recomanda chiar de la inceputul tratamentului. - pentru tratamentul de consolidare: 1 plic dizolvat pe zi timp de 10 zile consecutive lunar timp de trei luni. Pentru a usura administrarea medicamentului la copiii mici, continutul plicului poate fi introdus in lichide ca sucuri de fructe, lapte, ceai etc. Efecte adverse: efectele adverse intalnite la pacientii care au urmat tratament cu Broncho-Vaxom au fost foarte rare. S-au semnalat cazuri izolate de manifestari dermatologice (urticarie), digestive (greata, diaree) sau ORL (rinita, otita, laringita). Nu s-au semnalat efecte adverse grave. Modalitatea de prezentare: Broncho-Vaxom 3.5 mg x 10 plicuri.

Acest produs Broncho-Vaxom 3,5mg x 30 plicuri din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

88.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dr. Max Banda Kinesio albastra 5cm x 5cm, 1 bucata
Crema antiroseata Ruboril Expert S, 40ml, Isis Pharma
Manusi de examinare din latex nepudrate Peha Soft, Marimea L, 100 bucati, Hartmann
Balsam de par Ulei Extraordinar Cocos, 200ml, Elseve
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB3707 003/71
Balsam pentru par vopsit cu avocado, 150ml, Rausch
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX5387 2000
Arganicare Sampon revitalizant cu Colagen, 400 ml
Jamieson Multi 100% vitamine complet femei, 90 comprimate
chevron-right-circle