Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Insomnie si Stres
  4. /
  5. Equilibra SLEEP 30 jeleuri

Equilibra SLEEP 30 jeleuri

Proprietati: Formula cu melatonină, utilă pentru reducerea timpului necesar pentru a adormi. Contine extracte de valeriană, pasifloră și mușețel, cunoscute pentru efectul de relaxare a somnului. Pasiflora și mușețelul sunt de asemenea utile pentru bunăstarea mentală. Niacina completează formula, contribuind la funcționarea normală a sistemului nervos. Reduce timpul necesar pentru a adormi. Promovează un somn relaxat. Mod de administrare: 1 tabletă masticabilă înainte de culcare. Sunt plăcute de luat, deoarece sunt moi și ușor de mestecat, fără a folosi apă. Precautii: Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Evitați să conduceți vehicule sau să folosiți utilaje după administrarea produsului.

Acest produs Equilibra SLEEP 30 jeleuri din categoria Insomnie si Stres se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

46.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

La Cabine Flash Hair Total Repair fiole pentru par, 7 fiole*5ml
Mayam Ulei de Germeni de Grau M-1117, 50 ml
Creatina PH-X, 90 capsule, BioTechUSA
Ochelari de soare unisex Polaroid PLD 6215/S/X DDB UC
Mascara Get Big Lashes Volume Curl, 12ml, Essence
L-Tirozina 500mg, 60 tablete, GNC
Miere de Manuka MANUKA LAB MGO 100+, 500g
La Cabine Botox-Like, 10 fiole*2 ml, ingrijire ten
Mascara Boost UP Volume & Lash Boost 010 - Deep Black, 11ml, Catrice
chevron-right-circle