Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Ivatherm Ivadermaseb Ser Antimatreata...

Ivatherm Ivadermaseb Ser Antimatreata 50 ml

Proprietati: - reface echilibrul microbiotei, elimină mătreața și mâncărimea; - conține o combinație de ingrediente active cu efect anti-fungic, anti-bacterian și anti-inflamator care reechilibrează microbiota scalpului, - reglează producția de sebum și are acțiune antimătreață imediată și de lungă durată; - este potrivit persoanelor care se confruntă cu mătreață serveră sau scuame asociate scalpului cu dermatită seboreică; - datorită texturii apoase cu absorbție rapidă poate fi folosita și pe barbă sau sprancene; - efect anti-recidivă; - textură lejeră, fără parfum; - hraneste si hidrateaza in profunzime scalpul. Mod de utilizare: Aplicați serul pe scalpul curat, după spălare. Masati blând pentru a activa microcirculația și a facilita absorbția serului. Compozitie: Dandrilys – este un ingredient extras din scoarța arborelui Ziziphus joazeiro. Dandrilys are o acțiune prelungită antimătreață, antiprurit și de control al sebumului. Acționează prin reechilibrarea microbiotei scalpului. Octopirox - este un agent anti-microbian și anti-fungic foarte eficient și sigur împotriva M.furfur. Ulei de migdale dulci - este bogat in nutrienti, acizi grasi esentiali si vitamine, hraneste si hidrateaza in profunzime scalpul. Apa termală Herculane – are proprietăți calmante și anti-iritante dovedite științific, fiind bogată în minerale și oligoelemente. Este benefică pentru pielea sensibilă și are un efect protector asupra microbiomului pielii.

Acest produs Ivatherm Ivadermaseb Ser Antimatreata 50 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

93.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bacopa monnieri, 30 capsule, Zenyth
Elgydium pasta dinti albire, 75ml
Noah Sampon pentru copii cu lapte & zahar pentru par lung, 250ml
Gel de dus cu Goji, 300ml, Malizia
Respifortin clorura de sodiu 3% solutie pentru inhalatii, 60 fiole x 4 ml, Zdrovit
Nestle Nan sensitive, 500g
Ulei de rodie Bio, 10ml, Ellemental
SUPRADYN ENERGY 15 COMPRIMATE EFERVESCENTE
Venolin, 20ml, Steaua Divina
chevron-right-circle