Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Tratamente
  6. /
  7. Crema tratament pentru par...

Crema tratament pentru par Rinse-Off Glycolic Gloss, 200ml, Elseve

Parul sanatos este stralucitor pentru ca suprafata sa perfect neteda reflecta lumina. Dar parul deteriorat are cuticula neuniforma, ceea ce face ca fibra sa sa devina terna - si sa nu reflecte lumina. Prima noastra gama pentru efect de laminare acasa, imbogatita cu Acid Glicolic, restaureaza fibra din interior, pentru a imbunatati calitatea parului si a oferi o stralucire de durata. O transformare care rezista pana la 10 samponari. Crema-tratament L'Oreal Paris Elseve Glycolic Gloss este imbogatita cu 17% complex de stralucire cu Acid Glicolic: fibra este restaurata din interior pentru a imbunatati calitatea parului, oferindu-i o stralucire de durata. Potrivita pentru toate tipurile de par, inclusiv cel cret, decolorat si drept.

Acest produs Crema tratament pentru par Rinse-Off Glycolic Gloss, 200ml, Elseve din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

46.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cremă Mască Calmantă și Regenerantă
Corector antiacnee pentru toate tipurile de ten 01, 10ml, Clinique
Sampon tratament cu acid hialuronic cu efect hidratant si regenerant Yal, 250ml, Noah
Carticica senzoriala moale Little Farm, 1 bucata, Little Farm
Balsam de par pentru hidratare fara clatire Moisture Nutritive Leave In, 200ml, Alfaparf
MULLEIN OIL 15ML
Bio Spirulina, 60 capsule, Zenyth
Vopsea de par nuanta 4G castaniu auriu, Color&Soin
Dear Klairs Supple Preparation Toner de fata, 180 ml
chevron-right-circle