Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Proktis M unguent rectal 30g

Proktis-M unguent rectal x 30 g este un produs natural care conține acid hialuronic, care ameliorează repede durerea, arsurile, pruritul și inflamația în caz de hemoroizi și fisuri. Proktis-M unguent rectal x 30 g este cu canulă, care conține acid hialuronic și extras de castan sălbatic. Proktis M se utilizează în caz de: -hemoroizi interni și externi; -rupturi anale; -fisuri anale; -proctite; -criptite; -tratament al canalului anorectal după chirurgie proctologică. Mod de administrare: În cazul unor simptome acute - o aplicare de 2 ori pe zi (dimineața și seara) după efectuarea igienei intime și dacă este posibil după scaun. În cazul unor simptome reduse – o aplicare pe zi (seara) după efectuarea igienei intime și dacă este posibil după scaun. Durata tratamentului: Daca simptomele durează mai mult de o săptămână consultați medicul d-voastra

Acest produs Proktis M unguent rectal 30g din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Popcorn pentru microunde cu sare, 3 x 80g, Maison Popcorn
Ulei de Krill, 30 capsule, Rotta Natura
Mix Energie, 150g, Nutribon
Organo Calcium calciu ionic organic, 480ml, Alchemy
Tonic facial Radiance C+, 200ml, PFC Cosmetics
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 1909 807
Gerdoff Protection 10 ml x 20 plicuri Sofar
Glezniera din bumbac si carbune din bambus - M
Masca pentru par coloranta tratament cu Keraguard Match Illuminating Platinum Natural, 200ml, Sensido
chevron-right-circle