Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Equilibra Piu Energia Vitamine...

Equilibra Piu Energia Vitamine 20 tablete efervescente

Vitaminele sunt substanțe chimice complexe care îndeplinesc un rol esențial în funcționarea normală a organismului. Indicat in caz de aport insuficient in alimentatie sau de necesitati crescute ale acestor vitamine. Ajuta la sustinerea unui nivel optim de energie al organismului si la revigorarea acestuia. Contribuie la ameliorarea stresului din viata de zi cu zi. Gratie vitaminelor din compozitia sa mentine un metabolism corespunzator al proteinelor si glicogenului in organism. Imbunatateste buna functionare a sistemului nervos. Mod de administrare: Câte 1 tabletă efervescentă pe zi , dizolvată intr-un pahar de apă. Compozitie: vitamian C, vitamina B3 sau niacina, vitamina E, vitamina B5 sau acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, vitamina B9 sau acid folic, vitamina B7 sau biotina, Vitamin B12.

Acest produs Equilibra Piu Energia Vitamine 20 tablete efervescente din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bionike Triderm A.D. Crema emolienta pentru piele reactiva, iritata 400 ml
Pasta de dinti Smokers, 50ml, Pearl Drops
APTAMIL PEPTI 2 LAPTE PRAF 450G NEW
FARES SILUETA PERFECTA CONTROLUL GREUTATII 60 CAPSULE
Gel stimulator Sexy Vibe Liquid Vibrator, 15 ml, Orgie
Masca servetel cu celule stem din mar si acid hialuronic Wrinkle Support, 20ml, Biovene
Masca servetel arbore de ceai, Barulab
Rame ochelari de vedere barbati Carrera CARRERA 8868 807
Complex de multivitamine pentru femei Energie si Metabolism One Daily, 60 tablete, GNC
chevron-right-circle