Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Suplimente sportivi
  4. /
  5. Astenor SportUp 15 jeleuri...

Astenor SportUp 15 jeleuri Biessen Pharma

Proprietati: - contribuie la reducerea oboselii și extenuării, - contribuie la metabolismul energetic normal, - contribuie in menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar în timpul exerciţiilor fizice intense și după acestea, - contribuie in menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular, - contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Mod de administrare: Doza recomandată este de 5 jeleuri pe zi. Mestecați un jeleu la nevoie, înainte și în timpul efortului fizic. Compozitie: Cafeină, L-Arginină, coenzima Q10, complex de vitamine B6,B12, B9, C, D, A Precautii: Nu este recomandat persoanelor cu factori de risc cardiovasculari sau care suferă de boli cardiace, insuficiență renală sau hepatica,cu tulburări neuropsihiatrice. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor.

Acest produs Astenor SportUp 15 jeleuri Biessen Pharma din categoria Suplimente sportivi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HUMANA 5 Cereale cu Lapte si Biscuiti, de la 6 luni, 200g
Doppelherz Vitamina C 1000 mg + D3 + Zinc Depot 30 comprimate
Loroblis, 16 comprimate, Innergy
Spuma de curatare Smile Day Cleansing Foam Lotus, 180ml, Orjena
SOLARIS Grisine faina integrala si tarate grau, 100g
QUIXX SOFT SPRAY NAZAL 30ML
Vopsea de par permanenta Ultra Nr. 9.9, 110ml, Loncolor
Seminte de chia, 150g, SanoVita
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen WD1439 C4
chevron-right-circle