Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Masca gomanta pentru piele grasa Hyseac, 100 ml, Uriage

Beneficii Masca gomanta pentru piele grasa Hyseac, Uriage:Absoarbe impuritățileIngredientele active pe care le conține absorb impuritățile lăsând tenul luminos și purifiat.Netezește textura pieliiLasă pielea netedă, radioasă și parfumată cu un parfum delicat caracteristic întregii game de produse de îngrijire a pieliiHipoalergenicNon-comedogenicIngrediente:AQUA (WATER, EAU), KAOLIN, DI-C12-13 ALKYL MALATE, CELLULOSE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, STEARETH-2, STEARETH-21, CETYL ALCOHOL, MALIC ACID, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE, SODIUM HYDROXIDE, CHLORPHENESIN, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, POLYSORBATE 80, O-CYMEN-5-OL, SORBITAN OLEATE, CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1).Mod de utilizare:Sub formă de mască: aplicați un strat subțire pe față. Lăsați să acționeze timp de 2 minute, apoi clătiți bine fără a masa. Produsul poate fi utilizat în fiecare zi.Ca scrub: aplicați pe fața udă, masați cu delicatețe prin mișcări circulare, clătiți.Utilizați de două ori pe săptămână. Evitați contactul cu ochii (în cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă curată).

Acest produs Masca gomanta pentru piele grasa Hyseac, 100 ml, Uriage din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Trussa Comprese sterile taiate 10 x 8cm, 50 bucati
Set pentru masa bol cu tacamuri si cana, galben, +6 luni, PUR
Lapte-gel hidratant dupa plaja Capital Soleil, 300ml, Vichy
Dischete demachiante, 80 bucati + 40 bucati cadou, Septona
Chilotei de noapte Elite Soft Nr.5 12-17kg, 17 bucati, Huggies
Alevia CEAI DE MACESE, 50 g
Durex Feel Thin x 18 prezervative
Protectii pentru pat Bed Normal 60 x 90cm, 5 bucati, Tena
Tratament pentru netezirea unghiilor striate, 8 ml, Eye Care Cosmetics
chevron-right-circle