Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Periuta de dinti Soft Feelgood Smart Clean, Trisa

Beneficii:- forma ergonomica, gat flexibil, material fin antialunecare, finisaj lucios;- maner ergonomic, confectionat din plastic, extrem de usor si rezistent la apa; - design cu insertii vesele pentru copii/adolescenti; - maner cu model atractiv, vesel, tineresc;- perii albi, mai lungi acopera dintii cu blandete si impreuna cu perii mai scurti de curatare asigura o igiena eficienta atat la nivelul dintilor cat si al gingiei; - capatul compact ajuta la accesarea cu usurinta a tuturor zonelor gurii furnizand o igiena orala inteligenta.Mod de utilizare:Poziționați perii la 45 de grade pe suprafața dinților, spre gingie. Nu trebuie aplicată presiune în timpul periajului, deoarece dacă apăsați prea tare puteți să vă răniți dinții sau gingia.Precautii:Schimbati periuta de dinti la fiecare 3 luni.

Acest produs Periuta de dinti Soft Feelgood Smart Clean, Trisa din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

PARASIDOSE EXPRES 15MIN LOTIUNE 200ML + PIEPTAN + CASCA
Ceai cu lamaie si ghimbir Sensation, 20 plicuri, Evolet
Cafea boabe Origine Huila, 454g, Juan Valdez
Maraton gel lubrifiant 50 ml
Crema adeziva pentru proteza dentara Fix Mint, 40g, Lacalut
Eubiotic Imunoflu, 15 comprimate, Labormed
Crema de fata cu laptisor de matca si vitamina A, 50ml, Apidermin
Balsam Twisted Elastic Curl, 250ml, Sebastian Professional
DURACEL BATERII PENTRU APARAT AUDITIV HA ZA 13 6BUC
chevron-right-circle