Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Periuta de dinti Focus Pro Clean Medium, Trisa

Beneficii:Curată activ dinții și spațiile interdentare;Îndepărtează placa și bacteriile;Maner ergonomic, confectionat din plastic, material rezistent care nu se rupe, indoaie sau deformeaza;Maner ergonomic cu zona confortabila a degetelor asigura o senzatie placuta in mana.Mod de utilizare:Poziționați perii la 45 de grade pe suprafața dinților, spre gingie. Nu trebuie aplicată presiune în timpul periajului, deoarece dacă apăsați prea tare puteți să vă răniți dinții sau gingia.Precautii / Atentionari:Schimbati periuta de dinti la fiecare 3 luni.

Acest produs Periuta de dinti Focus Pro Clean Medium, Trisa din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel calmant natural pentru eruptii dentare pentru bebelusi de la +4 luni, 15g, Jack N' Jill Kids
SOLARIS Ulei odorizant flori de primavara, 10ml
Fond de ten infuzat cu acid hialuronic True Match 5R5C Rose Sand, 30ml, L'Oreal Paris
Baby drink, 12 plicuri
Gleitgelen gel vaginal, 50 g, Montavit
Eurovita Ginseng, 30 comprimate
Nutriregular Lax, 30 comprimate, Nutrileya
VEET CREMA DEPILATOARE ULEI SEMINTE STRUGURI 100ML
Blenior Rola hartie pentru epilare, 10m
chevron-right-circle