Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Periute de dinti
  6. /
  7. Periuta de dinti ortodontica...

Periuta de dinti ortodontica Bracket Clean, Trisa

Beneficii:Suportul moale pentru deget ofera comfort si siguranta;Manerul ergonomic este confectionat din plastic, fiind extrem de comod si extrem de usor, rezistent la apa;Pentru sigla Trisa s-a folosit vopsea ecologica;Capul periutei, prevazut cu filamente de doua marimi, asigura o curatare eficienta;Filamentele interioare scurte sunt foarte eficiente pentru curatarea perfecta a aparatului dentar, iar filamentele exterioare lungi sunt potrivite pentru o curatarea blanda si eficienta a dintilor;Datorita capulului de periaj compact si subtire, se poate ajunge fara probleme chiar si in locurile mai greu accesibile.

Acest produs Periuta de dinti ortodontica Bracket Clean, Trisa din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

16.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Always absorbante zilnice Liners Fresh & Protect Deo, 60 bucati
Alpecin Hybrid sampon pentru scalp sensibil cu prurit 200ml
Gerovital H3 Evolution Crema Lift Hidratanta Zi SFP10, 50ml
Ceai de cicoare, 50g, AdNatura
Ulei de buze hydra kiss Lip Oil 03 - Pink Champagne, 4ml, Essence
Crazy Tigera 365 de purtari 2 lentile/cutie
Cosmetic Plant Crema de maini hidratanta cu bujor si vitamina E, 100ml
Crema pentru protectie solara Cica Care Sun Protector SPF 50+/PA++++, 25g, HIDEHERE
Scaun cu rotile XXL, pliabil
chevron-right-circle