Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema anti acnee, 50 ml, Aliphia

Regenerează și hidratează zona afectată, normalizează metabolismul tuturor celor 3 straturi tegumentare (epiderm, derm și hipoderm) și, totodată, catifelează pielea.Utilizarea consecventă a Cremei Antiacnee ajută tenul cu probleme, transformându-l într-unul cu aspect normal, sănătos.IndicațiiPrevenția și tratamentul adjuvant al acneei.CompozițieCrema Antiacnee conține extracte din: gălbenele (Calendula officinalis), salvie (Salvia officinalis), coada șoricelului (Achillea millefolium), brusture (Arctium lappa), hamei (Strobuli lupuli), germeni de grâu (Triticum vulgare), ulei de susan (Sesamum indicum), ulei de lavandă și vitamina B6, în excipienți de calitate superioară.Crema Antiacnee nu conține parabeni sau alte substanțe cu potențial nociv.Mod de administrareCrema Antiacnee se aplică pe tenul curat și se întinde ușor, până la absorbție. Pielea rămâne catifelată și hidratată.Se poate aplica după curățarea feței, cu Emulsia Antiacnee.

Acest produs Crema anti acnee, 50 ml, Aliphia din categoria Ingrijirea tenului se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

16.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Piure de portocala, 90g, Ella's Kitchen
Acerola pulbere Bio, 100g, Raab Vitalfood
Novexpert Spuma pentru curatare Express Radianta Vitamina C, 150ml
HOFIGAL Coenzima Q10 30 mg Forte in ulei de catina, 40 capsule
BARZA PLASTURI IMPOTRIVA DURERILOR MENSTRUALE
Fond de ten Matte & Poreless 100 Warm Ivory Fit Me, 30ml, Maybelline
Spray mineralizant cu efect de texturare si extra volum Beach Wave, 200 ml, Natulique
Crema si masca pentru conturul ochilor Nutri Sensation, 20ml, Dr.Grandel
Ochelari de soare barbati Lucetti 1840 C5
chevron-right-circle