Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Apa de gura concentrata Heliodenta, 230 ml, Aliphia

Indicațiiprevenția și tratamentul adjuvant al bolilor parodontale;igiena cavității bucale.CompozițieConține extracte din: salvie (Salvia Officinalis), gălbenele (Calendula Officinalis), coada racului (Potentilla Anserina), coada șoricelului (Achillea Millefolium) și hrean (Armoracia Rusticana).Heliodenta apă de gură nu conține conservanți sau coloranți artificiali. Culoarea produsului, eventuale depuneri sau tulburări sunt datorate exclusiv concentrației de principii active 100% naturale.Mod de administrareFlaconul  este prevăzut cu un sistem special de dozare, care permite folosirea dozei optime de apă de gură.Este necesară doar presarea ușoară a flaconului, soluția urcă în dop iar surplusul curge înapoi în flacon. Se diluează 1:1 cu apă în capacul flaconului, deoarece soluția este concentrată (se completeaza capacul cu apă până la umplerea lui).  Se clătește gura, timp de 30 de secunde, după fiecare periaj, sau de câte ori este nevoie.

Acest produs Apa de gura concentrata Heliodenta, 230 ml, Aliphia din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SVR CLAIRIAL SER 30ML
ZIAJA Jasmine Oil- Crema antirid si anticearcan de ochi 50+, 15 ml
Rama ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2076 807
Banda adeziva cu suport de matase, 1.25cmx5m, Octacare
Vitalitate Plus, 60 capsule, AdNatura
Drojdie, 60 comprimate, Dacia Plant
Boramid x 10ml picaturi auriculare
Sampon revitalizant Q4U, 200ml, Tis Farmaceutic
Baza de machiaj cu SPF50+ PA+++ Artless Glow, 40ml, Heimish
chevron-right-circle