Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijirea mainilor
  6. /
  7. Crema pentru maini HelioPlant,...

Crema pentru maini HelioPlant, 50 ml, Aliphia

Crema hrănește, hidratează și protejează pielea, regenerează și calmează iritațiile produse de factorii externi (vânt, soare, săpun, detergenți). Lasă pielea netedă, catifelată și discret parfumată.Indicații:piele foarte uscată;piele crăpată;prevenirea si neutralizarea efectelor agresiunilor zilnice (vânt, soare, săpun, detergenți);hidratarea, regenerarea și întreținerea pielii;prevenirea imbătranirii premature a pielii.Potrivită pentru toate tipurile de piele.Ingrediente:Crema de mâini conține: extracte din gălbenele (Calendula officinalis), mușețel (Matricaria chamomilla), sunătoare (Hypericum perforatum), tătăneasă (Symphytum officinale), ulei de luminița nopții (Oenothera biennis) și vitaminele A și E, într-o bază de calitate superioară.Mod de administrare:Se aplică în strat subțire, atât pe mâini cât și pe corp, după fiecare spălare sau de câte ori este nevoie. Se masează până la absorbția completă în piele.

Acest produs Crema pentru maini HelioPlant, 50 ml, Aliphia din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Berberina HCL 500mg, 30 capsule, Laboratoarele Remedia
Test rapid intoleranta la gluten, 1 bucata, Self Care
LIVSANE PILA UNGHII SAFIR
HartMann Putter fasa elastica 12cmx5m
Biberon Self Sterilizing, 150ml, Lovi
Batiste Sampon uscat Blush, 200ml
Ceai bio momente fericite 20 plicuri, 40g, Dennree
Jucarie rata pirat cu motor si 15 accesorii 2-6 ani 40170, 1 bucata, Yookidoo
DOPPELHERZ AKTIV VIZUAL EXTRA ZI + NOAPTE 30 CAPSULE
chevron-right-circle