Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijirea buzelor
  6. /
  7. Lipsan crema protectoare pentru...

Lipsan crema protectoare pentru buze, 15g, Aliphia

Vitaminele C, B1, B2, PP din uleiul de cătină albă, asociate cu vitaminele A și E, conferă cremei o puternică acțiune antioxidantă, de regenerare a mucoasei buzelor.Indicațiiprevenția și tratamentul adjuvant al herpesului oral;protecția buzelor împotriva factorilor agresivi externi.CompozițieLipsan conține extracte din: lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), pelin negru (Artemisia vulgaris), ulei de cătină albă (Hippophae rhamnoides) și vitaminele A și E, într-o bază de calitate superioară.Mod de administrareCrema se aplică ori de câte ori se simte o stare de disconfort al buzelor, cauzată de factori agresivi externi: frig, soare, vânt și pentru a inhiba apariția herpesului.În caz de erupție a herpesului, crema se aplică pe buze de 5-6 ori/zi, pentru stoparea infecției, cicatrizarea și epitelizarea mucoasei afectate.

Acest produs Lipsan crema protectoare pentru buze, 15g, Aliphia din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Linex Baby Picaturi orale 8 ml
Ceai de cimbrisor R37, 20 plicuri, Fares
Gel de dus So Pure Incanto D’Armonia, 200ml, Bionike
Sapun natural cu glicerina Choco Delight, 130g, Sabio
INFACOL SOLUTIE ORALA 50ML
Gerovital H3 Retinol Crema Antirid Contur Ochi 15ml
Creion de buze nr.06 Beauty, 4g, Gerovital
Forfecuta curbata pentru cuticule, 1 bucata, Parsa
Zahar brut din trestie de zahar, 1kg, SanoVita
chevron-right-circle