Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ata dentara
  6. /
  7. Ata dentara mentolata Expert...

Ata dentara mentolata Expert Floss, 30 bucati, Trisa

Beneficii:- aromatizata cu gust placut si racoritor de menta;- cutie igienica de dimensiuni reduse, cu deschidere practica;- mecanismul de deschidere confortabil asigura o manevrare usoara;- fereastra transparenta asigura vizualizarea cantitatii de ata dentara ramasa;- constructia ergonomica a bazei cutiei asigura o buna stabilitate;- ata dentara pufoasa: se umfla in timpul utilizarii si se adapteaza astfel la diferite dimensiuni ale spatiilor interdentare;- capete intarite: capetele intarite permit pozitionarea exacta sub bretele, punti dentare si implanturi;- contine 30 de bucati ata dentara in cutie.Mod de utilizare:Capetele întărite permit poziționarea exactă sub bretele,punți dentare și implanturi.

Acest produs Ata dentara mentolata Expert Floss, 30 bucati, Trisa din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de Argan, 100ml, Longevita
SOLIDEA CIORAPI NAOMI 30DEN NERO MARIME 4-L
STRATAMED GEL 5G
Lotiune Relipidanta impotriva iritatiei de scutec, 400ml, Gamarde
Masca de fata hidratanta cu extract de miere si afine, 20 bucati, Frudia
Tinctura de soc, 500ml, Faunus Plant
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU728 08FC
Ochelari de soare barbati Police SPLL79 0584
Vopsea vegana 6.31 Beige Dark Blonde, 100ml, Natural Kay
chevron-right-circle