Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Periuta de dinti Pro Sensitive, Trisa

Beneficii:Manerul ergonomic confectionat din plastic este extrem de comod, usor si rezistent la apa.Periuta are un design elegant, modern si luxos datorita formei si culorilor bine conturate. Avand un design ergonomic desavarsit, periuta se adapteaza perfect in mana, periajul devinind mult mai comod.Pentru sigla Trisa s-a folosit vopsea ecologica.Lniile sale au fost special concepute intr-o forma super-ergonomica pentru a se potrivi perfect cu conturul palmei oferind astfel un control excelent asupra periei datorita manerului.Combinatia dintre perii exteriori foarte moi si cei interiori asigura o stimulare blanda a gingiilor si in acelasi timp o curatare eficienta a dintilor.

Acest produs Periuta de dinti Pro Sensitive, Trisa din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

CHICCO 1143 ABSORBANTE SANITARE POST-NATALE 30BUC
Absorbante ultra subtiri din bumbac organic pentru incontinenta, 24 bucati, Organyc
Complex Regenerare sanatatea calcaielor, 20 ml, Justin Pharma
Balsam Penetraitt, 250ml, Sebastian Professional
Kit pentru calatorie cu AHA-BHA-PHA Trouble Line, Some By Mi
Esenta faciala de margarete, 100ml, Mixsoon
Crema reparatoare antirid pentru ten uscat Clinical Repair Clinique Smart, 50ml, Clinique
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6527T A01
Flapjack cubulete moi din ovaz integral si banane 12+ luni Bio, 4 x 20g, Organix
chevron-right-circle