Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Creion de ochi Le Khol By Paradise 120 Immaculate Snow, 1.2g, L'Oreal Paris

Creionul contur pentru ochi este instrumentul perfect pentru a redefini forma ochilor, pentru a transforma un machiaj de zi intr-un machiaj elegant de seara, pentru a va face ochii sa para mai mari, mai lungi, mai luminosi, pentru a intensifica nuanta culorii ochilor sau pentru a o complimenta. In nuante luxuriante, cu o formula intensa care combina uleiul si ceara, creionul contur de ochi Le Khol aluneca deasupra pleoapelor, pentru o culoare puternica, de lunga durata!

Acest produs Creion de ochi Le Khol By Paradise 120 Immaculate Snow, 1.2g, L'Oreal Paris din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Faith in Nature Balsam natural echilibrant cu rozmarin, 400 ml
Beauty Jar Bila de baie efervescenta cu aroma de ghimbir, Cozy night, 150 g
Colagen patentat UC-II Anoson, 60 capsule, Natural Doctor
Vopsea de par permanenta Ultra Nr. 6.65, 110ml, Loncolor
Frunze de oregano, 100g, AdNatura
Deodorant Profumo d'Intesa Mirage d'Amour, 100ml, Malizia
BB Cream M Perfect Cover SPF42/PA+++ Nuanta 23/Bej natural, 20ml, Missha
Biscuit proteic cu aroma de caramel sarat High Protein Cookie, 75g, Oatein
Brant din silicon cu invelis textil marimea S, 1 bucata, Orthomed
chevron-right-circle