Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Apa de mare hipertonica 2.2%, 5ml x 30 unidoze, Marimer

Marimer Inhalatii este destinat utilizarii in inhalatii sau terapie cu aerosoli pentru imbunatatirea functiei respiratorii (dificultatilor de respiratie), mai ales la pacientii care sufera de fibroza chistica, bronsiolita acuta sau boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC). Aceasta solutie salina hipertonica 2,2% poate fi folosita in nebulizatoare ce folosesc tehnologia compresiei aerului.  Marimer Inhalatii 2,2% este o solutie sterila de apa de mare hipertonica. Compozitia sa naturala este recomandata sugarilor, copiilor si adultilor pentru a hidrata si calma caile respiratorii in caz de nas infundat, disconfort obstructiv, respiratie suieratoare sau tuse cronica. Actiunea osmotica a Marimer inhalatii ajuta la fluidizarea si eliminarea excesului de mucozitati prin mobilizarea secretiilor prin caile respiratorii. Contribuie la restabilirea confortului respirator si la imbunatatirea calitatii vietii.

Acest produs Apa de mare hipertonica 2.2%, 5ml x 30 unidoze, Marimer din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par permanenta Natura Nr. 7.71, 115ml, Loncolor
Balsam de par Color Security - Normal to Thick, 250ml, Color Wow
Theratuss Natural, 16 comprimate de supt
Sirop natural de ghimbir cu miere, 230ml, Steaua Divina
Masca pentru protectia culorii (2.4), 200ml, Noah
Ecodenta Pasta de dinti cu extract de galbenele pentru dinti sensibili, 100ml
Super Serum Acid Salicilic Pur 2%, 30 ml, Bio Balance
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX6511 2861
Extract gliceric pufulita cu flori mici, 50ml, AdNatura
chevron-right-circle