Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel de dus Smoothie Star Wash, 500ml, Soap & Glory

Gel de dus delicat si hranitor pentru corp. Hraneste si hidrateaza, catifeleaza si netezeste, lasand pielea curata si parfumata. Previne deshidratarea pielii uscate, se absorabe rapid si are un efect revigorant. Datorita extractului de lapte de migdale, miere si ovaz, gelul imbunatateste aspectul pielii si ofera un miros placut cu note de vanilie si nuci. Puternic nutritiva, calmeaza si regeneraza, readucand stralucirea naturala. Lapte de migdale este excelent pentru a mentine pielea hidratata, datorita continutului sau ridicat de apa si proprietatilor hranitoare. Mierea este recunoscuta ca avand proprietati antibacteriene si antifungice, accelerand vindecarea zgarieturilor, ranilor si arsurilor de la nivelul pielii. Flavonoidul din miere este o substanta antioxidanta cu capacitati antibacteriene si antiinflamatorii. Ovazul cu efectele Beta-glucanului sunt evidente si de durata, intrucat patrunde adanc pana la nivelul dermului, unde contribuie la reducerea inflamatiei si la vindecarea rapida a tesuturilor cutanate afectate. Pe langa Beta-glucan, ovazul contine si o serie de polifenoli cu rol antioxidant si antiinflamator. Formula blanda improspateaza si lumineaza, fiind un adevarat rasfat pentru toate tipurile de piele.

Acest produs Gel de dus Smoothie Star Wash, 500ml, Soap & Glory din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fluid fara clatire pentru descurcarea parului Moisture Nutritive Detangling, 125ml, Alfaparf
Ochelari de soare copii Ray-Ban Aviator Junior RJ9506S 223/71
Balsam curatare Curls Co-Wash, 200ml, Alfaparf
DUCRAY NEOPTIDE TRATAMENT IMPOTRIVA CADERII PARULUI 3 FLACOANE SPRAY 30ML
Deodorant roll-on antiperspirant 96h Clinical Control, 50ml, Vichy
Mayam Ulei Parfumant Fresh Hay M-1522, 10 ml
Ciocolata calda fara zahar si gluten, 180g, Torras
Carbune Activ 520 mg, 60 capsule, GNC
Doppelherz Aktiv Calciu D3 Osteo 1000 15 Comprimate Efervescente
chevron-right-circle