Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lotiune de corp Magnificoco Coconut&Sweet Vanilla, 500ml, Soap & Glory

Lotiune de corp hidratanta si racoritoare. Formula usoara si matasoasa hidrateaza si protejeaza pielea uscata si terna. Stimuleaza regenerarea pielii, vitalizeaza si imbunatateste elasticitatea si tonusul lasand pielea catifelata si neteda. Textura bogata si fina se absoarbe usor si nu lasa urme grase. Amestecul revigorant de unt de shea, cocos, migdale, extract de ceai verde si vitamina A hraneste pielea deshidratata. Lotiunea este placut parfumata, dulce, cu note de vanilie, cocos, mere verzi si mosc , mirosul rezistand timp indelungat pe piele. Formula este imbogatita cu unt de shea, cocs, migdale, extract de ceai verde si vitamina A. Untul de shea inlocuieste crema hidratanta sau antirid, iar acest lucru se datoreaza continutului de acizi grasi, cum ar fi acizii linoleic, oleic, stearic si palmitic. Aplicat local, acest ulei este absorbit rapid in piele. Untul de shea actioneaza ca un agent de ”reingrasare”, refacand lipidele si hidratand pielea. Cocosul contine fier, vitamina K si vitamina E, un antioxidant puternic ce contribuie la regenerarea pielii si la prevenirea imbatranirii premature a acesteia. Migdalele regenereaza, revitalizeaza pielea si ii reface PH-ul, lasand-o relaxata si neteda. Are o actiune emolienta si hidrateaza in profunzime chiar si cele mai aspre tipuri de piele. Extractul de ceai verde are efect antioxidant - datorita continutului bogat de polifenoli, ceaiul verde ajuta la reducerea stresului oxidativ si a radicalilor liberi, care au efecte negative asupra sanatatii organismului. Vitamina A echilibreaza supraproductia de keratina din foliculi (care creeaza blocaje la nivelul pielii si formeaza conditiile aparitiei acneei).

Acest produs Lotiune de corp Magnificoco Coconut&Sweet Vanilla, 500ml, Soap & Glory din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

LIVSANE CEAI DE PUFULITA 20PLICURI
Spray calmant Atoderm SOS, 200ml, Bioderma
Crema albire cu efect instant SPF20, 30ml, Cosmetic Plant
Crema coloranta de fata Wonder Releaf Centella BB Cushion SPF 30 PA+++ 23 Natural Beige, 15g, Purito
MICROLIFE STETOSCOP CAPSULA DUBLA
ACADEMIE AROMATHERAPIE CREMA HIDRATANTA PENTRU TEN NORMAL 50ML
ProTectis cu Vitamina D3 800 UI si aroma de portocale, 10 tablete masticabile
KLORANE BEBE SAPUN CU EXTRACT DE GALBENELE 250G
Biotina 300mcg, 100 tablete, COS Laboratories
chevron-right-circle