Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lotiune de corp Call Of Fruity, 500ml, Soap & Glory

Lotiune de corp hidratanta si racoritoare. Formula usoara si matasoasa hidrateaza si protejeaza pielea uscata si terna. Stimuleaza regenerarea pielii, vitalizeaza si imbunatateste elasticitatea si tonusul lasand pielea catifelata. Se absoarbe usor si nu lasa urme grase. Amestecul revigorant de mango, nuca de cocos, fructul pasiunii, papaya si vitamina E hraneste pielea deshidratata. Lotiunea este placut parfumata, dulce, cu note de fructe tropicale si hibiscus, mirosul rezistand timp indelungat pe piele. Cocosul contine fier, vitamina K si vitamina E, un antioxidant puternic ce contribuie la regenerarea pielii si la prevenirea imbatranirii premature a acesteia. Mango este bogat in vitamina C, care este cel mai important antioxidant pentru sanatatea pielii. Vitamina C ne protejeaza pielea de radicalii liberi care produc degradare la nivel celular atunci cand pielea este expusa la soare. Antioxidantii continuti de fructul pasiunii reduc radicalii liberi din corpul nostru, ne ajuta sistemul imunitar si au proprietati antiinflamatorii ce tind sa ne linisteasca pielea. Papaya, hidrateaza, regenereaza si exfoliaza. Pentru continutul sau ridicat in beta-caroten este un fruct care favorizeaza si mentine bronzarea pielii noastre. De asemenea, previne arsurile. Vitamina E, nu opreste procesul de imbatranire, ci il incetineste, ii diminueaza efectele.

Acest produs Lotiune de corp Call Of Fruity, 500ml, Soap & Glory din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Salvie crema, 20 g, Steaua Divina
Sampon medicinal cu rezorcina, salcie si alantoina, 120ml, Tis Farmaceutic
Plasturi hidrogel cu retinol pentru ochi, 30 bucati, Puca Pure&Care
Sampon solid anti-matreata, 50g, La Saponaria
Sampon energizant Novophane, 500ml, ACM
PURITO Hydrop Sweet Gel Masca de fata intens hidratanta, 100g
AS-Akileine picioare grele spray, 150ml
Cana anticurgere 360° cu manere 6+ Baby, 270ml, Minut
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6507 E01
chevron-right-circle